Okładka książki dla Se mellan fingrarna

Se mellan fingrarna

Opis książki

Kriminalkommissarie William Warwick har blivit befordrad efter gripandet av drogbaronen Assem Rashidi och står nu inför en ny uppgift: starta en antikorruptionsenhet för att sniffa ut rötäggen bland hans egna kollegor. Tillsammans med Rebecca Pankhurst och Nicky Bailey försöker de gräva fram information om kriminalöverkonstapel Summers vars extravaganta livsstil och utgifter verkar överskrida hans inkomst. Så vart får han pengarna ifrån? Situationen blir allt mer komplicerad när Nicky faller för den korrupta polisen och hennes kollegor måste lista ut vilken sida av lagen hon faktiskt står på.

Samtidigt står Rashidi inför rätta för sina brott och det är upp till sir Julian att inte låta knarkbaronen gå fri. Men i rättssalen blir det en hård match mot Rashidis försvarsadvokat Booth Watson – och endast en kan vinna.

Bokserien om William Warwick följer hans liv, karriär och livslånga mål att bli poliskommissarie för Metropolitan polisen i London. I både med- och motvind måste William handskas med kärlek, sorg, och kampen mot sin mäktiga ärkefiende.

Jeffrey Archer (1940) är en engelsk författare och före detta politiker. Archers böcker har publicerats i 97 länder och översatts till mer än 33 språk. Hans främsta verk Rivalerna nådde första plats på New York Times bästsäljarlista och är en av de mest sålda böckerna i världen.