Okładka książki dla Taistelu tauluista

Taistelu tauluista

Opis książki

Antiikkijengi osallistuu kutkuttavan jännittävään huutokauppaan!

Tavarapörssin kauppias Kari houkuttelee Vennun mukaan jännittävään huutokauppaan. Vennu iskee silmänsä muutamiin pikku maalauksiin, mutta ei aikaakaan, kun tuntematon nainen esittää tarjouksen samoista taideteoksista. Liittyykö tauluihin sittenkin jokin salaisuus? Pian selviää, että jokin vaikutusvaltainen taho on hyvin kiinnostunut taiteilijan töistä. Kun loputkin antiikkijengin jäsenet liittyvät Vennun seuraan, taulujen arvoitus valkenee vähitellen.

Nuorille suunnatun jännittävän sarjan kolmas mysteeri sijoittuu jälleen vanhojen tavaroiden äärelle. Huutokaupassa taistellaan kaikenlaisista vanhoista aarteista, ja kokematon Vennu iskee silmänsä oitis kiinnostaviin taidekalleuksiin.

Antiikkijengi

Antiikkijengi kertoo nuoren kaveriporukan seikkailuista. He ottavat kokoontumispaikakseen pölyisen osto- ja myyntiliike Tavarapörssin, jossa he törmäävät mitä mielenkiintoisimpiin mysteereihin.

Kari Vaijärvi on kirjailija ja runoilija, joka kirjoittaa erityisesti lasten- ja nuortenkirjoja. Hänet on palkittu muun muassa lastenkulttuurin valtionpalkinnolla (1992) ja tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla (2018).