Okładka książki dla Tøbrud

Tøbrud

Opis książki

Forår går mod forsommer. Sam Berger, Molly Blom og deres politikontakt Deer, der er ved at lære at gå igen efter de angreb, der ændrede hendes liv, synes at ane en sammenhæng mellem de lig, der et efter et dukker op i den tøende skærgård. Der er nogen, der helt sikkert vil dræbe igen. Kan Sam, Molly og Deer gribe ind? Eller er sandheden ufattelig selv for dem?

TØBRUD er femte, fritstående bog i den roste serie om Berger & Blom. Historiens dele vokser sammen til et rasende crescendo, mesterligt orkestreret som kun Arne Dahl kan.

“Gid alle krimiforfattere skrev så godt som Arne Dahl.”

Jyllands-Posten

Pressen skrev om SKYGGEZONE:

“Det er et sofistikeret plot, Dahl ruller ud, det er pokkers velskrevet, og fra side 1 føler man sig i godt selskab med den charmerende, men lettere traumatiserede Sam Berger [...] Der er lagt op til en serie, man kun kan have store forventninger til.”

«««««Berlingske

Pressen skrev om INDLAND:

“Man kan endnu en gang konstatere, at der er krimier, og så er der Arne Dahl.”

««««« Jyllands-Posten

Pressen skrev om MIDTVAND:

“Arne Dahl er en mester i at vride sit plot i nye retninger.”

«««««« Ekstra Bladet

Pressen skrev om FRIHEDEN:

“Overraskende plot i krimi om ondskabens væsen [...] Dahl skriver som sædvanlig krimi med højt tempo, overraskende plot, et velgørende klichéfrit sprog og figurer, der både overbeviser som hele mennesker og engagerer læseren.”

««««« Jyllands-Posten

ARNE DAHL er pseudonym for forfatteren Jan Arnald, der er født i 1963 og bosat i Stockholm og Berlin. Hans serie om A-gruppen er blevet en klassiker i den skandinaviske kriminallitteratur og er succesfuldt filmatiseret til tv. Arne Dahl har modtaget priser i både Sverige, Danmark og Tyskland for flere af sine krimier, og bøgerne udkommer i 25 lande.

TØBRUD er femte og sidste del af serien om Berger & Blom. De fire første er SKYGGE­ZONE, INDLAND, MIDTVAND og FRIHEDEN.