Aaveiden kaupunki

Ocena 3.9
11 godz. 49 min.
245 Strony
Revol Rossel
bookCoverFor

Opis książki

Jotkin rikokset jättävät ikuisen arven

Ben Creedin Aaveiden kaupunki on 1950-luvun Leningradiin sijoittuva tunnelmallinen trilleri hyisen talven pimeydessä vaanivasta murhaajasta

Revol Rossel oli nuori ja vaikutusvaltainen viulistinero, kunnes traaginen onnettomuus tuhosi hänen taiteelliset unelmansa ja vei hänet etsiväksi Leningradiin, jota suuren sodan haamut edelleen painavat raskaina. Eräänä hyisenä talviaamuna kaupungin lähistöltä löydetään viiden ihmisen jäätyneet ruumiit rautatiekiskoille tarkasti aseteltuina.

Murhia tutkiessaan Rossel joutuu keskelle uransa vaikeinta ja vaarallisinta tapausta, jonka jäljet johtavat Leningradin musiikkipiireihin ja jopa Kremlin vaikutusvaltaisimmille tasoille. Piireihin, jotka ovat hänelle entisestä elämästään hyvinkin tuttuja, ja joissa murhaaja nyt vaanii.

Ben Creedin esikoistrilleri Aaveiden kaupunki johdattaa 1950-luvun Leningradiin jahtaamaan murhaajaa, jonka mieli on yhtä kylmä kuin kaupungin peittävä jäinen hanki.

Ben Creed on englantilaisten Chris Rickabyn ja Barney Thompsonin yhteinen kirjailijanimi. Rickaby on työskennellyt useissa mainosalan yrityksissä ja perustanut oman Everything Different -mainostoimistonsa. Thompson on klassisen koulutuksen saanut muusikko, joka opiskeli kuuluisan kapellimestari Ilja Musinin oppilaana Pietarin konservatoriossa. Thompson puhuu sujuvaa venäjää ja työskentelee kirjoittamisen ohella kustannustoimittajana.

Autor:

Tłumaczenie:

Jorma-Veikko Sappinen

Format:

E-book
Audiobook

Tom:

1

Czas trwania audiobooka:

11 godz. 49 min.

Strony e-booka:

245

Język:

Fiński

Data wydania:

1.08.2023

Wydawca audiobooka:

Bazar

Numer ISBN audiobooka:

9789523765344

Wydawca e-booka:

Bazar

Numer ISBN e-book:

9789523765337