Æbler falder ikke

Ocena 3.8
16 godz. 15 min.
515 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Joy Delaney og hendes mand Stan lever på livets solside. Omgangskredsen misunder deres fire perfekte børn, velsmurte familieimperium og evner på tennisbanen, og efter halvtreds års ægteskab og salget af deres tennisakademi kan de se frem til en gylden pension. Men lykken vender, da Joy forsvinder ud af det blå og rygterne begynder at svirre. For hvordan fik Stan et sår i hovedet? Og hvem var Savannah, den mystiske fremmede, der bankede på deres hoveddør en sen nattetime, kort før Joy forsvandt?

De fire Delaney-børn – Amy, Logan, Troy og Brooke – var tennisstjerner i deres egen ret, men som deres far har gjort klart for dem, havde ingen af dem det, der skulle til. Nu står børnene over for et tragisk dilemma, som truer med at ødelægge hele deres familie: Skal de anmelde deres mors mystiske forsvinden til myndighederne, selvom den hovedmistænkte er deres egen far? Søskendeflokken forstår pludselig, hvordan vores nærmeste er dem, der har størst magt til at ødelægge os.

Æblet falder ikke er en fængslende thriller med psykologisk dybde. Det er fortællingen om en familie i opbrud, skumle hemmeligheder og en frygtelig sandhed, som vil frem i lyset.

Tłumaczenie:

Simone Ejstrup

Format:

E-book
Audiobook

Czas trwania audiobooka:

16 godz. 15 min.

Strony e-booka:

515

Język:

Duński

Data wydania:

27.09.2022

Wydawca audiobooka:

JP/Politikens Forlag

Numer ISBN audiobooka:

9788740080667

Wydawca e-booka:

JP/Politikens Forlag

Numer ISBN e-book:

9788740080568