Barbie - Agenttikolmikko

Ocena 4.6
21 min.
43 Strony
Barbie
bookCoverFor

Opis książki

Barbie ja hänen ystävänsä ovat taitavia voimistelijoita. Kun tytöt epäonnistuvat pyramidissa, Barbieta harmittaa. Häntä jännitti aivan liikaa! Harmitus kuitenkin katoaa, kun tytöt saavat erikoisen kutsun. Eräs roisto on varastanut kuusi jalokiveä – ja Barbie ystävineen halutaan palkata agenteiksi roistoa jäljittämään. Miten heidän mahtaa käydä? Saavatko tytöt roiston kiinni?

Tule mukaan seikkailemaan Barbien ja hänen kavereidensa kanssa! Ratko mysteereitä, liity rokkibändiin ja lennä trooppisille hiekkarannoille ihanan suosikkinuken mukana. Nyt mennään!

Barbie-nukke on ihastuttanut lapsia jo jo 1950-luvulta lähtien. Barbien uutena missiona on kannustaa tyttöjä unelmoimaan suuresti – tytöistä voi tulla astronautteja tai menestyneitä jalkapalloilijoita siinä missä pojistakin! Barbie on valloittanut myös YouTuben sekä Netflixin. Netflixin suosikkisarja "Barbie Dreamhouse Adventures" kerää pieniä katselijoita ympäri maailman Barbien seikkailujen pariin.

Barbien tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel

Autor:

Tłumaczenie:

Amanda Puerto-Lichtenberg

Format:

Audiobook
E-book

Seria:

Tom:

5

Czas trwania audiobooka:

21 min.

Strony e-booka:

43

Język:

Fiński

Data wydania:

25.11.2021

Wydawca audiobooka:

SAGA Kids

Numer ISBN audiobooka:

9788726850826

Wydawca e-booka:

SAGA Kids

Numer ISBN e-book:

9788726849950