Barbie ja salainen ovi

Ocena 4.5
12 min.
43 Strony
Barbie
bookCoverFor

Opis książki

Alexa on hyvin kaunis ja ujo prinsessa. Häntä eivät kiinnosta tanssit tai kaverit. Sen sijaan Alexa viettää kaiken aikansa lukemalla kirjoja. Eräänä päivänä isoäiti antaa Alexalle erikoisen kirjan. Kyseessä on taikakirja – ja pian Alexalle selviää, että kirjan kautta voi päästä uskomattomalle seikkailulle toiseen maailmaan... Vaan uskaltaako Alexa heittäytyä seikkailuun?

Tule mukaan seikkailemaan Barbien ja hänen kavereidensa kanssa! Ratko mysteereitä, liity rokkibändiin ja lennä trooppisille hiekkarannoille ihanan suosikkinuken mukana. Nyt mennään!

Barbie-nukke on ihastuttanut lapsia jo jo 1950-luvulta lähtien. Barbien uutena missiona on kannustaa tyttöjä unelmoimaan suuresti – tytöistä voi tulla astronautteja tai menestyneitä jalkapalloilijoita siinä missä pojistakin! Barbie on valloittanut myös YouTuben sekä Netflixin. Netflixin suosikkisarja "Barbie Dreamhouse Adventures" kerää pieniä katselijoita ympäri maailman Barbien seikkailujen pariin.

Barbien tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2021 Mattel

Autor:

Tłumaczenie:

Amanda Puerto-Lichtenberg

Format:

E-book
Audiobook

Seria:

Tom:

6

Czas trwania audiobooka:

12 min.

Strony e-booka:

43

Język:

Fiński

Data wydania:

25.11.2021

Wydawca audiobooka:

SAGA Kids

Numer ISBN audiobooka:

9788726850819

Wydawca e-booka:

SAGA Kids

Numer ISBN e-book:

9788726849967