Barbie ja siskosten mysteerikerho 3 - Salaperäinen merihirviö

Ocena 4.5
29 min.
63 Strony
Barbie
bookCoverFor

Opis książki

Barbien ystävät Nikki ja Teresa lähtevät aamulenkille. Lenkki kuitenkin keskeytyy, kun merestä nousee hirvittävä olento, jollaista ystävykset eivät ole koskaan ennen nähneet. Nikki ja Teresa pakenevat paikalta ja päättävät heti kertoa asiasta neuvokkaalle ystävälleen Barbielle.

Barbie ei ole koskaan kuullut moisesta olennosta. Hän päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä. Barbien ja hänen siskojensa on taas aika selvittää uusi mysteeri!

Salaperäinen merihirviö on Barbie ja siskosten mysteerikerho -sarjan kolmas osa. Lue ne kaikki!

Ratkaise arvoituksia yhdessä Barbien mysteerikerhon kanssa! Kuka varastaa Barbien ystävän korut? Kummitteleeko huvipuistossa? Entä onnistuvatko siskoset ratkaisemaan pullopostin arvoituksen? Lähde mukaan seikkailemaan

Mattelin Barbie-nukke on muoti-ikoni, seikkailija ja jokaisen lapsen paras ystävä. 1950-luvulta lähtien Barbie on kuulunut perheiden suosikkileluihin ympäri maailman. Barbie on myös tähdittänyt lukemattomia tv-sarjoja, elokuvia ja kirjoja.

Barbien uusi tavoite on innostaa lapsia seuraamaan unelmiaan. Barbie on julkaissut nukkesarjan vahvoista naishahmoista. Sarjassa ovat mukana muun muassa vammaisurheilija Manasi Joshi, jalkapalloilija Alex Morgan, kirjailija Maya Angelou ja astronautti Sally Ride.

Barbien ja siihen liittyvät tavaramerkit omistaa Mattel, ja niitä käytetään Mattel Europan luvalla. © 2021 Mattel

Autor::

Lektor::

Tłumaczenie::

Amanda Puerto-Lichtenberg

Format::

Audiobook:
E-book:

Seria::

Tom:

3

Czas trwania audiobooka:

29 min.

Strony e-booka:

63

Język::

Fiński

Data wydania::

4.05.2022

Wydawca audiobooka::

SAGA Kids

Numer ISBN audiobooka::

9788726850772

Wydawca e-booka::

SAGA Kids

Numer ISBN e-book::

9788726850000