Barbien unelmatalo – seikkailukokoelma

Ocena 4.4
23 min.
68 Strony
Barbie
bookCoverFor

Opis książki

Barbien suosikkimotto on, että positiivisella asenteella pääsee pitkälle! Pystyykö Barbie kuitenkin säilyttämään positiivisen asenteen, kun hänen perheensä on muuttamassa upouuteen unelmataloonsa? Jostain kumman syystä asiat menevät jatkuvasti pieleen... voisiko heidän uudessa kodissaan kummitella?

Barbien unelmataloseikkailun lisäksi kokoelma sisältää kaksi hurmaavaa tarinaa ystävyydestä ja auttamisesta.

Tule mukaan seikkailemaan Barbien ja hänen kavereidensa kanssa! Ratko mysteereitä, liity rokkibändiin ja lennä trooppisille hiekkarannoille ihanan suosikkinuken mukana. Nyt mennään!

Mattelin Barbie-nukke on muoti-ikoni, seikkailija ja jokaisen lapsen paras ystävä. Hän on ollut 1950-luvulta lähtien suosittu lelu kodeissa kaikkialla maailmassa ja lukemattomien tv-ohjelmien, elokuvien ja kirjojen tähti.

Suositussa Netflix-sarjassa Barbie Dreamhouse Adventures seurataan Barbieta, hänen siskojaan ja poikaystäväänsä Kenia, kun he hengailevat Los Angelesissa ja matkustavat ympäri maailmaa Barbie-vaunuautolla. Nuoremmille faneille Barbien pikkusisko Chelsea on pääosassa Barbie Dreamtopiassa, kun siskokset tapaavat merenneitoja ja keijuja maagisessa unimaailmassa.

Viime vuosina Barbie on valloittanut YouTuben suosittuna vloggaajana. Hän puhuu muodista, perheestä ja elämästään Malibussa, mutta käsittelee myös herkästi vaikeita aiheita, kuten rasismia, mielenterveyttä ja kehonkuvaa.

Barbien uusi missio on inspiroida tyttöjä unelmoimaan isosti. Tuoreeseen voimaannuttavien roolimallien nukkejen sarjaan kuuluvat intialainen paralympiaurheilija Manasi Joshi ja amerikkalainen jalkapalloilija Alex Morgan. Inspiring Women -nukkeja puolestaan ovat Maya Angelou, Florence Nightingale ja astronautti Sally Ride.

Barbien tavaramerkki on Mattelin omistuksessa. Tavaramerkin käyttämiseen vaaditaan Mattel Europan lisenssi. © 2023 Mattel

Autor:

Tłumaczenie:

Alma Jylhä

Format:

Audiobook
E-book

Seria:

Czas trwania audiobooka:

23 min.

Strony e-booka:

68

Język:

Fiński

Data wydania:

20.12.2023

Wydawca audiobooka:

SAGA Kids

Numer ISBN audiobooka:

9788728528716

Wydawca e-booka:

SAGA Kids

Numer ISBN e-book:

9788728527269