Cry Baby

Ocena 4.3
11 godz. 47 min.
400 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Tristan Lopez er loyal over for sine brødre. Han har ikke noget valg, for han er nærmest født ind i den bande, der holder alle kvarterets børn og unge i et jerngreb. Han har villigt viet sit liv til banden, for han ved, at en dag er det ham, der skal lede den. Tristan er loyal hele vejen igennem. Loyal da hans far kommer i fængsel. Loyal da en rival trykker sin pistols kolde metal ind i Tristans ansigt. Loyal da hans mor tigger ham om at rejse, så snart hun kommer hjem fra afvænning. Men det er svært ikke at ønske at leve som en almindelig 17-årig, og Tristan holder fast i skolen, selv om han inderst inde ved, at det er umuligt at slippe ud af banden og gadens livsstil.
Riley Rojas hører ikke til i Tristans verden. Hun er bare et af de mange ansigter i skolen. Men pludselig er hun dér; i gang med at slæbe kasser ud af en gammel pickup-truck og ind i et hus, Tristan har beskudt et par måneder før. Hun er høj nok til at se ham direkte i øjnene og stærk nok til, at man ikke kan ignorere hende. Og pludselig fylder hun i Tristans gader med sin frygtløse stemme, der taler bandens ledere imod.
Hun skubber Tristan rundt på basketballbanen, og hun spiller bedre end hans venner. Og nogle gange bedre end ham. Hun udfordrer ham. Hun ydmyger ham. Og han kan lide det. Og når hendes lyseblå øjne ser ind i hans, har han lyst til at opgive banden og det voldsomme gadeliv. Han kan ikke bede hende om at skride, for Riley bestemmer selv, hvad hun gør. Og i virkeligheden ønsker han heller ikke, at hun holder sig væk. Hun forvirrer ham, og hun tester hans loyalitet.

Tristan er ved at forelske sig, og det kommer til at slide ham i stykker.

Cry Baby er en bog om bandemiljø, basketball, ønsket om at leve som de andre og om, hvordan kærligheden måske i sidste ende kan fremtvinge forandringer.

Bogen er Ginger Scotts fjerde bog på dansk, alle med kærligheden i fokus. Men Scott inkluderer talrige emner ud over romantik i sine bøger til både unge og voksne og skriver om både sportsfolk, politikere, skuespillere, forskere, cowboys og kriminelle. I mere end 15 år har hun skrevet og været redaktør på aviser, magasiner og blogs. I sine bøger fortæller hun de historier, der ikke altid er plads til i nyhedsstrømmen, selvom de er vigtige.

Lektor::

Tłumaczenie::

Mette Wigh Tvermoes

Format::

E-book:
Audiobook:

Czas trwania audiobooka:

11 godz. 47 min.

Strony e-booka:

400

Język::

Duński

Data wydania::

25.05.2021

Wydawca audiobooka::

Palatium Books

Numer ISBN audiobooka::

9788772314341

Wydawca e-booka::

Palatium Books

Numer ISBN e-book::

9788772314396