Dansk

2 godz. 32 min.
95 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Aldrig har vi snakket så meget om, hvad det vil sige at være dansk. Og det med god grund: Verden presser sig på udefra i form af mennesker, varer og informationer, der krydser synlige og usynlige grænser i et hidtil uset tempo.
Det har sat vores selvopfattelse under pres. Vi er nødt til at genopdage, hvem vi selv er, og genvinde vores kulturelle selvtillid for igen at kunne åbne os mod verden. I DANSK udvikler Ida Auken en tidssvarende og modig vision for Danmark ved at hente inspiration i sin egen og fædrelandets historie og inviterer samtidig alle dele af samfundet til at indgå i en ny og åben samtale om danskhed.

I mange andre lande er Danmark beviset på, at det kan lade sig gøre at skabe det gode samfund. Dermed kan vi være med til at lede verden ved eksemplets magt, som vi har gjort med vores lige og rige velfærdssamfund og som landet med de mange vindmøller. Danmark er dybt flettet sammen med verden, og mange af de problemer, vi står overfor, kan vi ikke overkomme alene. Hverken klimaforandringerne, flygtningekrisen eller konsekvenserne af den teknologiske revolution. At være dansk er også at være europæer og del af et internationalt samfund. Det er ikke enten-eller.

DANSK er Ida Aukens glødende forsvar for et revitaliseret Danmark og hendes personlige svar på de mange værdipolitiske spørgsmål, som vor tid stiller.

Autor:

Czyta:

Format:

Audiobook
E-book

Czas trwania audiobooka:

2 godz. 32 min.

Strony e-booka:

95

Język:

Duński

Data wydania:

24.04.2018

Wydawca audiobooka:

People's

Numer ISBN audiobooka:

9788772005201

Wydawca e-booka:

People's

Numer ISBN e-book:

9788772005980

© People's (audiobook)

© People's (e-book)