Den franske forbindelse / Den jeg vil have

280 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Den franske forbindelse
Charlotte Hudson skal finde det perfekte sted at indspille den næste storfilm fra Hudson Pictures. Og hvad er mere perfekt end et originalt fransk slot? På det charmerende Chateau Montcalm i Provence huserer Alec Montcalm – en stenrig playboy og franskmand til fingerspidserne – og hans mål er at forføre den perfektionistiske amerikaner.

Nu må Charlotte bevise, at hun er professionel, men det bliver stadig sværere at modstå Alecs charme. Mens indspilningen af filmen er i gang, udspilles det virkelige drama bag slottets antikke døre – og mellem lagnerne. Charlotte ved, at deres hemmelige forbindelse ikke kan vare ved, men det er så pokkers romantisk! Indtil hun opdager noget chokerende!

Den jeg vil have
Declan Gates, milliardær og playboy, har taget en beslutning: Han vil forføre Lily og dernæst tage hendes hjem og hendes penge. Det er et ønske, han har haft, siden hun sårede ham dybt, da de var teenagere. Men lige så snart han mærker hendes varme læber og hører hendes bankende hjerte, begynder Declan at tvivle på sine egne planer om hævn. Hun har svigtet ham før – kan han stole på hendes hensigter denne gang?

Format:

E-book

Strony e-booka:

280

Język:

Duński

Data wydania:

3.11.2022

Wydawca e-booka:

Harlequin

Numer ISBN e-book:

9788743511991