Den sidste cowboy / Dollar-prinsessen

290 Strony
Passion
bookCoverFor

Opis książki

Den sidste cowboy
Miniserie: En millionær finder hjem (6)

Fang dem. Rid dem. Gift dig med dem?

Travis Jacobs er presset af familien for at slå sig til ro, men tager en sidste dyst i rodeo for at ride hornene af sig. Han har dog ikke regnet med at støde ind i Danielle Marin. Den kønne advokat, der før har afvist hans flirt. Men nu lader til at være klar til lidt sjov.

Danielle ved, det fører til hjertekvaler at indlade sig med en fyr som Travis. Hun burde bruge sit hoved og ikke lade sig besnære af hans varme kys. Men alle veje fører tilbage til Colorado og til Travis, og al modstand er forgæves. Vil det mon lykkes hende at indfange den sidste cowboy?

Dollar-prinsessen
Miniserie: Udenfor referat (5/6)

Bree Kincannon har alt, hvad reklamemanden Gavin Spencer ønsker sig. Da hendes far tilbyder ham en million dollars for at gifte sig med Bree, kommer Gavins drøm om eget reklamebureau inden for rækkevidde. Så han indleder "operation forførelse" og et par heftige uger senere er de mand og kone.
Men Bree finder snart ud af sagens rette sammenhæng og forlader Gavin på stedet. Men overraskende nok efterlader det Gavin med et dybt savn og han må se i øjnene, at han elsker Bree. Men er det for sent?

Format:

E-book

Seria:

Strony e-booka:

290

Język:

Duński

Data wydania:

1.06.2015

Wydawca e-booka:

Harlequin

Numer ISBN e-book:

9789150785760