Den tavse enke

Ocena 4.5
9 godz. 52 min.
370 Strony
Louise Rick
bookCoverFor

Opis książki

Louise Rick er efter en længere orlov tilbage på arbejde som leder af den nyoprettede Rejseenhed. Fyns Politi har tilkaldt assistance efter drabet på en kvindelig kroejer på Tåsinge, og her møder Louise for første gang sit nye team.

Drabet på kvinden har ikke givet det lokale politi mange spor at gå efter, men da Louise iværksætter en grundig gennemsøgning af kroens førstesal, hvor den dræbte boede, finder de noget, som på ingen måde passer ind i den drabssag, de står med.

Louise er ikke meget for det, men hun er nødt til at kontakte Eik Nordstrøm fra Eftersøgningsafdelingen. De to har ikke set hinanden, siden de skiltes på en strand i Thailand, hvor deres forhold sluttede. Men hun har brug for hans hjælp.

Camilla Lind virker for første gang i deres lange venskab ikke særligt interesseret i drabssagen, da Louise ringer for at spørge hende til råds. Kun modvilligt trækkes hun ind i den, da Eik beder hende passe sin pensionerede politihund, Charlie, mens han selv haster til Tåsinge.

Men det er ikke drabssagen, der fanger Camillas nysgerrighed. Det er en ung fyr, der døde et halvt år tidligere og gennem sin journalistiske tilgang til den historie kommer hun i besiddelse af oplysninger, som Louise og politiet ikke ved noget om, og som har store omkostninger for de involverede personer.

Louise og Camilla bliver begge dybt engagerede i sagen, og da de til sidst står i en svær og sårbar situation, finder de ud af, hvor godt det er at gøre tingene sammen

Format::

E-book:
Audiobook:

Czas trwania audiobooka:

9 godz. 52 min.

Strony e-booka:

370

Język::

Duński

Data wydania::

6.11.2020

Wydawca audiobooka::

JP/Politikens Forlag

Numer ISBN audiobooka::

9788740066081

Wydawca e-booka::

JP/Politikens Forlag

Numer ISBN e-book::

9788740066111

© JP/Politikens Forlag (audiobook)