Det är så logiskt, alla fattar utom du

Ocena 3.7
6 godz. 57 min.
225 Strony
bookCoverFor

Opis książki

I fyra år har Johan varit hemligt kär i sin tjejkompis. I fyra år har han bitit ihop, lyssnat, spelat intresserad när hon babblat om sina kärlekshistorier. Men nu går det inte längre. Han kommer att explodera!

Johan och Ester har varit bästa kompisar sedan tidernas begynnelse. Först satt de bredvid varandra i sandlådan, nu är de 16 år och sitter bredvid varandra i gymnasieklassrummet på Katedralskolan i Växjö. De vet precis allt om varandra. I alla fall nästan. Det är bara en sak som Johan inte har talat om för Ester - han har varit kär i henne de senaste fyra åren, och tycker inte att det här med bästa kompisar räcker längre.
Tyvärr verkar Ester bara ha ögon för den där pinnen med gitarren. Han med hårdrocksfrisyr och slitna converse. Adam. Ester får gåshud bara hon hör namnet. Hon förstår inte alls varför Johan tjurar så mycket den här hösten, livet är ju fantastiskt! I alla fall fram till den där halloweenfesten, när allt händer på samma gång ...

Med säker hand och stor humor tecknar Lisa Bjärbo en trovärdig ungdomsvärld, full av kärlek, bortglömda läxor och sömnlösa nätter. Det är så logiskt, alla fattar utom du är en härlig feel good-roman, med rapp dialog och stor igenkänningspotential.

Format:

E-book
Audiobook

Czas trwania audiobooka:

6 godz. 57 min.

Strony e-booka:

225

Język:

Szwedzki

Data wydania:

4.09.2019

Wydawca audiobooka:

Rabén & Sjögren

Numer ISBN audiobooka:

9789129720099

Wydawca e-booka:

Rabén & Sjögren

Numer ISBN e-book:

9789129679618