Det fantastiska livet

Ocena 3.5
6 godz. 21 min.
213 Strony
Jessica Schöön
bookCoverFor

Opis książki

Jessica har under de senaste tre åren upplevt mer än vad många kanske inte ens upplever under en hel livstid. Och tack vare det oväntade arvet kan hon äntligen uppfylla drömmen om att starta eget. Tillsammans med dottern Alicia lyckas hon skapa sig en ny tillvaro i Italien, samtidigt som hon kämpar med sina känslor för Adrian.

Annicas hjärta brinner för de hemlösa. Kanske kan hennes arvspengar komma till nytta genom att rusta upp den gamla skolan så att de kan få ett drägligt hem? Dessutom verkar det som om hon äntligen ska få svar på alla de frågor om sitt förflutna hon går och bär på.

Annas sjukdom har stabiliserats och hon väntar med spänning på att få sin första bok utgiven. Hon drömmer om en nystart i livet och vill inget hellre än att flytta till ett nytt hus. Frågan är bara hur hon ska få sambon Mattias med på noterna.

Kerstin har återfunnit sin gamla ungdomskärlek Angelo och känslorna dem emellan finns kvar trots att det gått nästan femtio år. Ska hon våga lämna sin trygga tillvaro i Göteborg för att satsa på ett liv i Toscana under ålderns höst?

De fyra kvinnorna söker alla efter en mening med livet när de förlorat fotfästet. Deras vägar korsas och en härlig gemenskap uppstår.

”Det fantastiska livet” är den avslutande delen i Anethe Bergendahls uppskattade trilogi om Jessica Schöön. En härlig feelgood-roman om kärlek, vänskap och oväntade band.

Format:

Audiobook
E-book

Tom:

3

Czas trwania audiobooka:

6 godz. 21 min.

Strony e-booka:

213

Język:

Szwedzki

Data wydania:

11.08.2021

Wydawca audiobooka:

Word Audio Publishing

Numer ISBN audiobooka:

9789180000819

Wydawca e-booka:

Word Audio Publishing

Numer ISBN e-book:

9789180000826

© Word Audio Publishing (audiobook)

© Word Audio Publishing (e-book)