Eldbunden

Ocena 4
11 godz. 22 min.
271 Strony
Eldbunden
bookCoverFor

Opis książki

Känslan att bara vara vanlig är ingen känsla som Mindra är särskilt bekant med. Omgiven av ungdomar från vanliga hem, med vanliga familjer och vanliga intressen känner hon sig ganska ensam.

Mindra kommer till internatskolan S:t Mikas en sen höstkväll med en sliten tygväska. Familjen som hon varit placerad hos i flera år har tröttnat på hennes tonårsbeteende och givit upp om att hon någonsin ska bli som andra. Utåt sett är hon en helt vanlig tjej med alla attribut som andra tonårstjejer men inuti bär hon på en stor hemlighet och en ännu större fruktan: Eld. Vart hon än går har saker en tendens att börja brinna. Hon vet inte varför eller ens hur hon ska kunna stoppa det. Det enda hon verkligen önskar är att någon gång någonstans bli accepterad för den hon är.

Men så träffar hon Bastian. Bastian förstår och lyssnar och accepterar henne precis som hon är. I Bastians värld känner hon sig plötsligt hemma, men en sak står klart redan från början: han är inte som någon annan hon mött och plötsligt befinner hon sig i en verklighet där änglar och hämndlystna spöken är vardagsmat.

Format:

Audiobook
E-book

Seria:

Tom:

1

Czas trwania audiobooka:

11 godz. 22 min.

Strony e-booka:

271

Język:

Szwedzki

Data wydania:

13.03.2017

Wydawca audiobooka:

Mörkersdottir förlag

Numer ISBN audiobooka:

9789175991023

Wydawca e-booka:

Mörkersdottir förlag

Numer ISBN e-book:

9789187015960