En bra dag att dö

Ocena 3.9
10 godz. 22 min.
Dennis Milne
bookCoverFor

Opis książki

Ex-snuten Dennis Milne lever under ny identitet på Filippinerna när han plötsligt snubblar över en ledtråd som skulle kunna lösa mordet på en gammal vän. Han bestämmer sig för att återvända till den stad han en gång kallade för sitt hem och ta reda på vem som ligger bakom mordet. Milne anländer till ett kallt och fientligt London strax före jul. Men han är inte längre polis, han behöver inte längre se till att gatorna är lugna och att lagen följs. Och även om hans gamla kolleger inte vet att han är tillbaka, är det snart uppenbart att det finns andra som vet, och de väjer inte för något för att röja honom ur vägen.
Milne tar kontakt med en journalist, Emma Nielsen, som arbetar med en artikelserie om mordet. Hon går med på att hjälpa honom, trots risken att själv bli en måltavla. Tillsammans kommer de allt närmare en lösning, men ju fler trådar som knyts ihop desto fler hemligheter verkar Emma ha ...

Hämndlysten och fast besluten att skipa sin egen sorts rättvisa, går Milnes jakt på sanningen en blodig väg, som dessutom leder till en mörk hemlighet som är obönhörligt länkad till hans eget dunkla förflutna.

Czyta:

Tłumaczenie:

Jan Rishede

Format:

Tom:

2

Czas trwania audiobooka:

10 godz. 22 min.

Język:

Szwedzki

Data wydania:

12.02.2016

Wydawca audiobooka:

Word Audio Publishing

Numer ISBN audiobooka:

9789175231457

© Word Audio Publishing (audiobook)