Fire piger, et par jeans

7 godz. 21 min.
Piger i jeans
bookCoverFor

Opis książki

Der var engang et par bukser. Bare et par helt almindelige jeans. Disse jeans rejste ud, for at opleve store ting - og dette er historien om de fire veninder, som på skift havde bukserne på.

Lena tager Jeansene med til Grækenland. Men i et øjeblik hvor hun hverken har disse eller nogen andre bukser på, starter hun en kædereaktion, som ender med, at den hun stoler allermindst på, er hende selv.

Tibby lader Jeansene gæsteoptræde i sin dokumentarfilm om hendes hjernedøde medborgere i den soveby hun bor i (en forstad til Washington D.C.). Bagefter låner hun bukserne til en 10-årig pige, som er både irriterende og påtrængende, men som viser sig at have en god grund til at være utålmodig.

Bridget forsøger at snige sig ind til en fodboldkamp med Jeansene på - i et desperat håb om, at de kan hjælpe hende til at vinde en kærlighedserobring.

Carmen skammer sig over, at Jeansene bliver vidne til hendes forvandling fra den dygtige og dejlige lille Carmensita til den hævntørstige steddatter, da hendes sommerferie med faren viser sig at indbefatte en kommende stedmor, to stedsøskende og et hus, der ligner en reklame for Kleenex.

Serien om Tibby, Carmen, Bridget og Lena består af følgende bind:
Fire piger, et par jeans
Piger i jeans. Den anden sommer
Piger i jeans. Den tredje sommer
Piger i jeans. Den sidste sommer

Text copyright © 2001, by 17th Street Productions, an Alloy Online. Inc. Company Recorded an translated by arrangement with Random House Children’s Books, a division of Random House, Inc.
(P) 2013 by AV Forlaget Den Grimme Ælling
Sisterhood of the Traveling Pants is a registered US trademark of 360 Youth, LLC dba Alloy Entertainment. All rights reserved.
Oversat af Dorthe de Neergaard fra The Sisterhood of the traveling pants

piger, veninder, sommerferie, følelser

Format::

Tom:

1

Czas trwania audiobooka:

7 godz. 21 min.

Język::

Duński

Data wydania::

10.11.2013

Wydawca audiobooka::

Lytteratur

Numer ISBN audiobooka::

9788771308310