Haaveita – Averøyan Emma

Ocena 3.8
6 godz. 42 min.
187 Strony
Averøyan Emma
bookCoverFor

Opis książki

Sydäntälämmittävä historiallinen sarja Norjan rannikon jylhissä maisemissa

Averøyan saari 1911. Niin kauan kuin Emma Vik muistaa, hänen sydämensä on kuulunut naapurinpojalle Olaville. Hänen äitinsä kuitenkin paheksuu suhdetta ja aikoo lähettää Emman Kristiansundiin kouluttautumaan ompelijaksi tätinsä opastuksella. Sitten saarelle saapuu muukalainen, joka väittää olevansa taiteilija, ja Emman haaveet taidemaalarin ammatista heräävät henkiin. Emman viettäessä yhä enemmän aikaa arvoituksellisen tulokkaan kanssa hänen perheensä epäilykset heräävät. Mitä he lopulta tietävät miehestä?

Emma Vikille elämä perheen maatilalla Averøyan saarella on mutkatonta, kunnes salaperäinen vieras herättää henkiin Emman haaveet toisenlaisesta elämästä. Pian Emma löytää itsensä navigoimasta rakkauden, uskollisuuden ja aikuisuuden kartoittamattomilla vesillä. Ja kun pitkään varjellut perhesalaisuudet tulevat päivänvaloon, näennäisen idyllinen elämä saarella muuttuu lopullisesti.

Averøyan Emma on sydäntälämmittävä historiallinen sarja rakkaudesta, toivosta ja murtumattomista siteistä.

Harriet Hegstad on norjalainen kirjailija. Hän on aiemmin kirjoittanut suosittuja novelleja ja romaaneja ja osallistunut useisiin pohjoismaisiin kirjoituskilpailuihin.

Tłumaczenie:

Sakari Helvamo

Format:

E-book
Audiobook

Tom:

1

Czas trwania audiobooka:

6 godz. 42 min.

Strony e-booka:

187

Język:

Fiński

Data wydania:

28.09.2023

Wydawca audiobooka:

Saga Egmont

Numer ISBN audiobooka:

9788728432280

Wydawca e-booka:

Saga Egmont

Numer ISBN e-book:

9788728432372