Hällebäcks gård

297 Strony
Hällebäck
bookCoverFor

Opis książki

Det gamla sättet att se och den nya tidens idéer kolliderar och gör vardagen på gården dramatisk. Den stolta, vackra Kerstin kämpar för sin lyckas skull med både andra människor och sitt eget jag – tack och lov finns kloka farmor där när stormen rasar…

Hällebäcks gård av Sigge Stark sändes först som en radioserie i Sveriges Radio under åren 1959–61. Serien om en lantbrukarfamilj och deras liv gick rakt in i människornas hjärtan och blev en framgång utan motstycke – den blev senare utgiven både som följetong i Hela Världen och som en romanserie i tre delar. Hällebäcks gård är den första delen i serien och följs av Kerstin på Hällebäck samt Kärlek på Hällebäck.

Sigge Stark var Sveriges mest lästa författare. Med en rekordproduktion på över 100 romaner och otaliga noveller har hon trollbundit generationer av svenska läsare i alla åldrar. Hennes böcker kännetecknas av kärlek, förvecklingar och dramatik, men är också skildringar av människors tillvaro under flera decennier. Bakom pseudonymen Sigge Stark fanns författaren och djurälskaren Signe Björnberg (1896–1964).

Format::

E-book:

Tom:

1

Strony e-booka:

297

Język::

Szwedzki

Data wydania::

2.11.2015

Wydawca e-booka::

Albert Bonniers förlag

Numer ISBN e-book::

9789100155810