Inte som dom andra

Ocena 4.2
11 godz. 46 min.
bookCoverFor

Opis książki

Jag har levt ett destruktivt liv med beroende och kriminalitet. Jag har också varit en engagerad fritidspolitiker och politisk tjänsteman i Sveriges riksdag. Ingen av dessa världar passade mig.

De är för smutsiga. Det är för många som trampar över lik för sin egen vinnings skull. Så länge du har en viktig position så har du gott om vänner. I drogträsket kan det handla om storleken på din knarkpåse. I den politiska världen är du populär så länge du har en fin titel. *** Denna bok handlar om detta och om hur jag hamnade i båda dessa världar. Jag berättar även om hur jag har försökt forma ett liv trots motgångar. Ett liv där jag aldrig känt att jag passar in och till slut insett att jag får leva med att jag inte är som de andra. Detta är min sanning, såsom jag minns den.

I oktober 2006 var Erica Lejonroos okänd för de flesta men efter ett nyhetsinslag i TV4 blev hon en av många moderater som det den hösten var legitimt att hata och hota. Inslaget, som senare visade sig vara osakligt och en lögn från en meningsmotståndare, ledde till att Erica hoppade av kandidaturen till kommunstyrelsens ordförande i Sundbybergs kommun.

Det har skrivits spaltmeter om Erica och det unika i att hon som före detta kriminell narkoman blev en uppskattad medarbetare inom Moderaterna under regeringen Reinfeldts tid.

Efter 12 år i politiken lämnade Erica både jobbet på Riksdagen och uppdraget som fritidspolitiker, med en bitter eftersmak. Idag jobbar hon med att motivera och stötta sina systrar och bröder som är fast i beroende och psykisk ohälsa.

Denna självbiografiska och mycket utlämnande bok är Ericas första.

Format:

Czas trwania audiobooka:

11 godz. 46 min.

Język:

Szwedzki

Data wydania:

7.02.2024

Wydawca audiobooka:

Bookea

Numer ISBN audiobooka:

9789189887466