Intet varer evigt

280 Strony
bookCoverFor

Opis książki

"Intet varer evigt" – det er den bitre sandhed for de tre kvindelige læger på det store San Francisco-hospital. Både når det gælder deres succes som læger og i deres ret brogede privatliv.

Paige, Honey og Kat er de eneste kvindelige læger på hospitalet. De arbejder som små heste, men har alligevel svært ved at blive accepteret af alle. Og da Paige bliver anklaget for mord på en patient, hun skal arve, bliver tilværelsen virkelig vanskelig. Specielt da de to andre også har deres problemer at slås med.

Men det er alt sammen intet imod, hvad der venter dem lige om hjørnet …

Den amerikanske bestsellerforfatter Sidney Sheldon (1917-2007) begyndte sin karriere med at skrive stykker til Broadway i 1930‘erne. Derefter gik han videre til filmmanuskripter – blandt andet til den populære komedie "The Bachelor and the Bobby Soxer", som han vandt en Oscar for i 1947 – og tv. I slutningen af 1960‘erne begyndte han at skrive spændingsromaner, og det gjorde ham for alvor berømt. Sidney Sheldon er nummer syv på listen over de skønlitterære forfattere, der har solgt flest bøger gennem tiden.

Tłumaczenie:

Sture Jensen

Format:

E-book

Strony e-booka:

280

Język:

Duński

Data wydania:

31.10.2017

Wydawca e-booka:

Lindhardt og Ringhof

Numer ISBN e-book:

9788711721865