Invasionen

Ocena 2.9
13 godz. 29 min.
390 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Sverige i en nära framtid.
Landet befinner sig i krig.
Stockholm är invaderat.

Efter månader av strider är hela det svenska försvaret slaget i spillror. Stockholm kontrolleras av fienden, men strax söder om innerstaden finns en liten motståndsficka kvar. Två sargade spaningssoldater får order om att delta i en sista desperat operation för att försöka slå ut den främmande makten. Uppdraget för dem djupt in bakom fiendens linjer, rakt in i stadens hjärta, där de ska lokalisera fiendens bas innan solen går ned. Allt hänger nu på dem, men tiden är knapp och ju närmare sitt mål de kommer, desto otydligare blir gränserna för uppdraget. Vem är vän och vem är fiende? Och på vilken sida står egentligen den tredje soldaten som deras överordnade tvingar dem att ta med?

Enligt de underrättelser de har att gå på ska hela staden vara tom. Men stämmer det? När de närmar sig målet för operationen vet de inte längre om de kan lita på varandra. De är inte ens säkra på att de kan lita på sig själva.

"Invasionen" är en smart och modern technothriller med en snudd på overkligt skicklig miljöskildring i kombination med en andlöst spännande intrig. Ett måste för alla läsare som gillar böcker av författare som Lars Wilderäng, David Bergman, Mats Svensson och Jacob Lindfors!

Format::

Audiobook:
E-book:

Czas trwania audiobooka:

13 godz. 29 min.

Strony e-booka:

390

Język::

Szwedzki

Data wydania::

18.10.2022

Wydawca audiobooka::

Lind & Co

Numer ISBN audiobooka::

9789180198349

Wydawca e-booka::

Lind & Co

Numer ISBN e-book::

9789180185448