Iron Flame - Brænd. Det. Ned.

Empyrian-serien 2

Ocena 4.6
28 godz. 10 min.
979 Strony
Empyrian-serien
bookCoverFor

Opis książki

Alle havde forventet, at Violet Sorrengail ville dø i løbet af sit første år på Basgiath Krigsakademi – inklusive Violet selv. Men Udskillelse var kun første del akademiets umulige udfordringer, der har til formål at luge ud i de svage, de uværdige og de uheldige.

Nu begynder den rigtige træning, og Violet frygter for sit liv. Og det gør det ikke nemmere, at den nye vicekommandant har gjort det til sin yndlingsbeskæftigelse at vise Violet, hvor magtesløs hun er. Men Violet har stadig sin intelligens – og en vilje af stål. Og ledelsen glemmer den vigtigste lektie, som akademiet har lært hende: Drageryttere spiller efter deres egne regler.

Men hendes overlevelsesinstinkt er ikke tilstrækkeligt i år. For Violet kender dén hemmelighed, der har været skjult i århundreder på akademiet – og intet, ikke engang drageild, vil være nok til at redde dem.

Iron Flame er andet bind i Empyrian-serien, en sprudlende fantasyserie om et militærakademi for drageryttere i en brutal og konkurrencepræget verden.

Tłumaczenie:

Nanna LundJulie Rosendahl

Format:

E-book
Audiobook

Tom:

2

Czas trwania audiobooka:

28 godz. 10 min.

Strony e-booka:

979

Język:

Duński

Data wydania:

19.12.2023

Wydawca audiobooka:

JP/Politikens Forlag

Numer ISBN audiobooka:

9788740091069

Wydawca e-booka:

JP/Politikens Forlag

Numer ISBN e-book:

9788740091076