Jouluisia ongelmia Snowdoniassa: Neljäs adventti

Ocena 3.6
1 godz. 27 min.
37 Strony
Jouluisia ongelmia Snowdoniassa
bookCoverFor

Opis książki

On jouluaattoa edeltävä päivä, ja Hollyn on tarkoitus vihdoin avata uusi pubi. Ethan ja Chloe ovat tarjoutuneet auttamaan valmisteluissa. Kaikki tuntuu kuitenkin menevän pieleen, kun Chloen vainoaja saapuu yllättäen paikalle. Holly suostuu vihdoin soittamaan poliisille, mutta myös poliisi joutuu yllättävään tilanteeseen vainoajan kanssa.

Ethanin muisti alkaa pikkuhiljaa palautua. Yhdessä Chloen kanssa he yrittävät selvittää, mitä Ethanin poikaystävälle Colinille on tapahtunut. Chloella on sekä suhteita että rahaa, jotka auttavat projektissa. Myös varautunut Chloe alkaa hiljalleen avautua. Hän päättää kertoa ystävilleen, miksi päätti muuttaa pois Lontoosta.

Hollyn, Chloen ja Ethanin tarinat nivoutuvat toisiinsa Snowdonian talvisissa maisemissa. "Jouluisia ongelmia Snowdoniassa: Neljäs adventti" on sarjan neljäs ja viimeinen osa.

Lily Emme on ruotsalainen kirjailija, joka on jo pitkään asunut Englannissa. Hän kirjoittaa erityisesti viihteellisiä feel good -romaaneja, jotka ovat saaneet vankan lukijakunnan. Nykyisin Lily Emme työskentelee täysipäiväisesti kirjailijana, mutta hän on opiskellut sekä lastentarhanopettajaksi kuin myös puutarhuriksi.

Tłumaczenie:

Toiminimi Emmi Maaranen

Format:

Audiobook
E-book

Tom:

4

Czas trwania audiobooka:

1 godz. 27 min.

Strony e-booka:

37

Język:

Fiński

Data wydania:

20.12.2020

Wydawca audiobooka:

Saga Egmont

Numer ISBN audiobooka:

9788726707564

Wydawca e-booka:

Saga Egmont

Numer ISBN e-book:

9788726707588