Kuninkaantyttären siivet – iltasatuja lapsille

30 min.
77 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Suuren sadunkertojan yksitoista toinen toistaan hurmaavampaa ja innostavampaa tarinaa.

Vaaleanpunaisessa Valtakunnassa Silkkipaperineiti odottaa jotakin tapahtuvaksi ikuisessa kesässä, jatkuvassa herttaisessa sunnuntai-iltapäivässä. Kauan odotettu vieras onkin tiukkasuinen Maisteri, joka vaatii järkevyyttä, hyödyllisyyttä, ruskeutta ja harmautta. Ristiriita synnyttää myrskyn, joka pyyhkäisee kaiken tieltään, niin että Maisterikin joutuu katselemaan maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi ja oppii kertomaan satuja.

Kokoelman saduissa tavataan esimerkiksi sinitukkainen tyttö, yhdeksän kultapäistä prinssiä ja poika, joka rakastaa kauneutta liikaa. Tarinat ovat voimauttavia kertomuksia kasvamisesta, erilaisuuden hyväksymisestä ja oman tien löytämisen tärkeydestä.

Kaarina Helakisa (1946–1998) oli suomalainen kirjailija ja suomentaja, jota pidetään suomalaisen sadunkerronnan uudistajana. Hän kirjoitti kymmeniä lastenkirjoja, runoja, näytelmiä ja kuunnelmia ja suomensi lastenkirjallisuuden klassikoita. Helakisa palkittiin työstään lukuisia kertoja, ja hän sai mm. valtionpalkinnon kahdesti. Otavan kirjasäätiö jakaa vuosittain Kaarina Helakisa -palkinnon merkittävästä saavutuksesta lasten- ja nuortenkirjallisuuden alalla.

Lektor::

Format::

E-book:
Audiobook:

Czas trwania audiobooka:

30 min.

Strony e-booka:

77

Język::

Fiński

Data wydania::

6.12.2023

Wydawca audiobooka::

Saga Egmont

Numer ISBN audiobooka::

9788727117263

Wydawca e-booka::

Saga Egmont

Numer ISBN e-book::

9788728563779