Kvinnor, vin och vänner

Ocena 3.3
8 godz. 40 min.
272 Strony
bookCoverFor

Opis książki

En bloggkurs på Fridhems folkhögskola ute på den skånska landsbygden samlar tre kvinnor, med tre vitt skilda liv, på en och samma plats under fem dagar. Det är sommar och för vissa i kursen är det en chans för semester. För andra är det en chans att uppfylla en dröm. Carina, vars anmälan var ett infall, ångrar sig direkt. Hon är ju inte ens intresserad av att blogga, och redan efter en halv dag är hon redo att packa väskorna. Caroline är där på inrådan av sin make, som hoppas att kursen ska ge henne en möjlighet att fly från den tragiska händelse som ständigt jagar hennes samvete. Boel, som nyligen skilt sig, anmälde sig till kursen med en väninna för att spendera lite tid ihop. Väninnan fann dock snart någon annan att spendera sin tid med, istället för att umgås med Boel åkte hon till Italien med en ny karl.

De omtumlande dagarna och kvällarna på folkhögskolan fylls av vin och prat om böcker, kärleken, och livet. Och vem vet, kanske finner någon av dem kärleken igen?

Annika Bengtsson är en osedvanligt produktiv författare. Hennes romaner är hyllade och hon har gjort sig speciellt känd för sina starka och modiga kvinnliga huvudkaraktärer.

Format::

Audiobook:
E-book:

Czas trwania audiobooka:

8 godz. 40 min.

Strony e-booka:

272

Język::

Szwedzki

Data wydania::

18.12.2018

Wydawca audiobooka::

Saga Egmont

Numer ISBN audiobooka::

9788726114898

Wydawca e-booka::

Grim förlag

Numer ISBN e-book::

9789198219883