Lukasevangeliet – Bibelen 2020

2 godz. 57 min.
Bibelen 2020
bookCoverFor

Opis książki

Lukasevangeliet – ”Gode nyheder til fattige” – er fra den nudanske oversættelse ”Bibelen 2020”.

Maria er højgravid, da hun og hendes mand, Josef, ankommer til byen Betlehem. Barnet i hendes mave er blevet til på forunderlig vis, og en engel har fortalt hende, at det er Guds søn, hun bærer. Alligevel bliver
Jesus bare født i en stald med fattige hyrder som barselsgæster. Da han bliver voksen, rejser han fra sted til sted og fortæller i mange lignelser om, hvem Gud er. Det er livsforvandlende historier om, hvordan Gud finder alle, der er blevet væk fra ham, og om, hvordan de fattige i virkeligheden er heldige, fordi de hører til hos Gud. Men magthaverne er ude efter Jesus. Under den store påskefejring i Jerusalem spidser konflikten til, og Jesus bliver henrettet på et kors. Men det er ikke det sidste, man hører til Jesus.

”Bibelen 2020” er Bibelen i en nudansk oversættelse, hvor flow og forståelse er i fokus. ”Bibelen 2020” er oversat fra grundsprogene af eksperter i hebraisk og græsk og bearbejdet af forfattere og sprogfolk med indgående kendskab til moderne dansk. Den kan streames som e- og lydbog i de 66 bøger, der tilsammen udgør Bibelen.

Indlæsningen af lydbogen er støttet af Augustinus Fonden.

Format:

Czas trwania audiobooka:

2 godz. 57 min.

Język:

Duński

Data wydania:

12.03.2020

Wydawca audiobooka:

Bibelselskabet

Numer ISBN audiobooka:

9788772320878