M-ryhmä - Ojasta allikkoon

Ocena 3.6
5 godz. 12 min.
112 Strony
M-ryhmä
bookCoverFor

Opis książki

Toiset ansaitsevat rangaistuksen, toiset ansaitsevat kuolla

Nora Feller on nähnyt M-ryhmän pimeän pelin eikä halua olla enää missään tekemisissä sen kanssa. Sen sijaan hän on aloittanut uuden työn Halmstadin vakavien rikosten yksikössä.

Uudessa työpaikassaan Nora saa yksinkertaiselta vaikuttavan tehtävän tarkkailla poliisille tuttua huumekuriiria. Pian kuriirin kautta paljastuu kuitenkin odotettua suurempi rikosvyyhti, joka tuo järkyttävällä tavalla esiin ihmisyyden pimeimmät puolet. Tutkimus vaan mutkistuu, kun huvila trendikkäällä Frösakullin alueella räjähtää. Samaan aikaan Noralla on pahaenteinen tunne, että joku seuraa häntä.

M-ryhmä – Ojasta allikkoon on mustaakin mustempi trilleri raakuudesta, nöyryyttämisestä ja pedosta ihmisen sisällä. Se on itsenäinen jatko-osa synkälle trillerisarjalle M-ryhmä.

Christina Larsson asuu Göteborgissa Ruotsissa ja kirjoittaa tiheätempoisia dekkareita, joissa nousevat raadollisella tavalla esiin tämän päivän pohjoismaisen yhteiskunnan kipukohdat. M-ryhmän lisäksi Larssonilta on aiemmin suomennettu rikoskomisarion Ingrid Bergmanista kertova dekkarisarja.

Tłumaczenie::

Pirjo Lintuniemi

Format::

Audiobook:
E-book:

Seria::

Tom:

4

Czas trwania audiobooka:

5 godz. 12 min.

Strony e-booka:

112

Język::

Fiński

Data wydania::

1.10.2021

Wydawca audiobooka::

Word Audio Publishing

Numer ISBN audiobooka::

9789180003391

Wydawca e-booka::

Word Audio Publishing

Numer ISBN e-book::

9789180003407

© Word Audio Publishing (audiobook)

© Word Audio Publishing (e-book)