Mig, mig, mig

7 godz. 56 min.
305 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Årets mest provokerende, kontroversielle og (indrømmet) øretæveindbydende bog.

I et nyt værk, der opererer i tågelandskabet mellem selvbiografi, kunstnerportræt og autofiktion, går Danmarks mest kendte nulevende kunstner Kristian von Hornsleth endelig til bekendelse.

Det går ikke stille for sig, når Danmarks mest kendte nulevende kunstner, Kristian von Hornsleth, tager os med backstage i den danske kunstverden. Han har forårsaget en diplomatisk krise i Afrika, ledt en ekspedition til Marianergravens bund, sniffet kokain af kavalergangen på den colombianske Susse Wold, arbejdet som menneskehandler i London, modtaget dødstrusler for at fraternisere med en fordrukken islamkritiker, begået indbrud med Bubber, reddet en ven fra druknedøden i Venedigs kanaler, instrueret en U2-inspireret pornofilm, lagt sig ud med de saudiske salafister og lagt kind til en flad fra en af det 20. århundredes mest indflydelsesrige arkitekter. Blandt andet.

At beskrive denne bog er som at sætte en ørn i et kanariefuglebur, men lad os god ordens skyld love, at dette modige selvportræt viser nye, private og mere sårbare sider af den kontroversielle kunstner, satiriker og forretningsmand, som har hjemsøgt den danske offentlighed de seneste 25 år.

Bogen er skrevet i samarbejde med Mikkel Boris, litterat og skrivekugle.

Format::

E-book:
Audiobook:

Czas trwania audiobooka:

7 godz. 56 min.

Strony e-booka:

305

Język::

Duński

Data wydania::

4.11.2022

Wydawca audiobooka::

Alpha

Numer ISBN audiobooka::

9788775622009

Wydawca e-booka::

Alpha

Numer ISBN e-book::

9788775621996