Modstander om dagen, elskerinde om natten / Kun en sekretær?

286 Strony
Passion
bookCoverFor

Opis książki

Modstander om dagen, elskerinde om natten
Miniserie: Miami Nights (2/3)

Konstante forretninger og forhandlinger har gjort Justin Stern til en inkarneret ungkarl, men efter et enkelt blik på at Selena Gonzalez ved han, at der er ændringer på vej. Ægteskab er naturligvis udelukket, men det er en affære ikke. Det spiller ingen rolle, at han og Selena er modstandere i en række forhandlinger, der kan resultere i knald eller fald for begges vedkommende.Det varer ikke længe før affæren har førsteprioritet, men hvis Justin kan udnytte deres glødende lidenskab til sin egen og sit firmas fordel, så gør han det – uanset konsekvenserne.

Kun en sekretær?
Miniserie: Et dynasti er født (3/6)

Brooke Nichols vil gøre alt for sin chef RJ Kincaid, men hun må erkende, at hun er chokeret over hans opførsel. Ganske vist sidder hans mor i fængsel for mordet på hans far, og hans halvbror har tilranet sig det shippingimperium, som han har arbejdet så hårdt for at få til at blomstre, men det synes hun ikke er nogen undskyldning for at opføre sig dårligt.
Som den gode sekretær hun er, sørger hun for at få ham til at slappe af og giver ham en drink … og et kys eller to. Det sætter gang i Brookes romantiske fantasier, og hendes drømme kunne måske blive til virkelighed, hvis ikke det var fordi, hun bar på en dyster hemmelig, der kan splitte familien Kincaid.

Format::

E-book:

Seria::

Strony e-booka:

286

Język::

Duński

Data wydania::

1.09.2013

Wydawca e-booka::

Harlequin

Numer ISBN e-book::

9789150782806