Mord i Mesopotamien

6 godz. 10 min.
227 Strony
Hercule Poirot
bookCoverFor

Opis książki

Hercule Poirot er på rejse i Irak, da han bliver tilkaldt til at hjælpe i en besynderlig mordsag ved en arkæologisk udgravning. Louise Leidner, som er gift med den svenske arkæolog dr. Erich Leidner, er blevet slået ned med et stumpt objekt og er død af sine kvæstelser. Der hersker ingen tvivl om, at mordet er udført af en i Louises omgangskreds, og Poirot giver sig nu til at undersøge menneskene i Louises liv for at finde ud af, hvem der kan have haft et motiv.

Hercule Poirot er Agatha Christies belgiske privatdetektiv, der er lige så genial, som han er sær. De mindste detaljer kan føre til, at Poirot kan opklare en sag, som politiet er kørt fast i, og med sin mindre begavede partner, kaptajn Hastings, bliver han hyret til at opklare de mest fantastiske og bizarre mysterier.

Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere påtrængende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple.

Agatha Christie er den bedst sælgende krimiforfatter i verden, og hendes bøger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til både film, TV og sat op på hæderkronede teatre.

Lektor::

Tłumaczenie::

Michael Alring

Format::

E-book:
Audiobook:

Czas trwania audiobooka:

6 godz. 10 min.

Strony e-booka:

227

Język::

Duński

Data wydania::

26.05.2022

Wydawca audiobooka::

Lindhardt og Ringhof

Numer ISBN audiobooka::

9788728029886

Wydawca e-booka::

Lindhardt og Ringhof

Numer ISBN e-book::

9788711747032