Mord på kostskolen

Ocena 4.4
12 godz. 7 min.
412 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Da en elev pludselig dør på Skt. Stephens skole langt ude på landet i Norfolk, forsøger forstanderen ihærdigt at iscenesætte den chokerende hændelse som en tragisk ulykke.

Det lokale politi vil dog ikke udelukke, at der er tale om en forbrydelse, og sagen får den talentfulde efterforsker Jazmine ’Jazz’ Hunter til at vende tilbage til politiet. Jazz har haft sine grunde til at trække sig tilbage fra en lovende politikarriere i London, men hun går modvilligt med til at stå i spidsen for efterforskningen for at gøre sin tidligere chef en tjeneste.

Sammen med sin loyale kollega Alistair Miles træder Jazz ind i kostskolens lukkede verden, og da hun begynder at undersøge omstændighederne omkring eleven Charlie Cavendishs tragiske død, tager begivenhederne snart en foruroligende drejning.

Mens sneen lægger sig over landskabet, og skolens personale rykker sammen, kompliceres sagen yderligere, og da der bliver gjort et grusomt fund på skolen, forvandler sagen sig til den mest udfordrende i Jazz’ karriere. For kostskolen gemmer på hemmeligheder, der er mørkere, end hun nogensinde havde forestillet sig ...

Lektor::

Tłumaczenie::

Ulla Lauridsen

Format::

E-book:
Audiobook:

Czas trwania audiobooka:

12 godz. 7 min.

Strony e-booka:

412

Język::

Duński

Data wydania::

25.05.2022

Wydawca audiobooka::

Gyldendal

Numer ISBN audiobooka::

9788702362244

Wydawca e-booka::

Gyldendal

Numer ISBN e-book::

9788702362251