Morden i Buttle

Ocena 3.6
14 godz.
346 Strony
Margareta Davidsson
bookCoverFor

Opis książki

I kölvattnet av en skottskada väljer kriminalinspektör Margareta Davidsson att ta sin tillflykt till en stuga på Gotland. Hon behöver återhämta sig och en gång för alla bestämma hur hon ska göra med sin unge älskare. Är det verkligen värt att fortsätta relationen?

Det dröjer inte länge innan Margaretas tilltänkta retreat tar en mörk vändning. Redan första natten, innan hon ens hunnit göra sig hemmastadd, hittar hon en död kvinna i skogsbrynet. Plötsligt befinner hon sig i en minst sagt obehaglig mardröm, där hon själv blir överfallen och polisen vägrar tro på hennes identifiering av gärningsmannen. Den enda som lyssnar på henne är kollegan Kent, och snart har de båda dragits in i en riskfylld jakt på mördaren. Kent har redan räddat livet på henne en gång - frågan är om det kommer behövas igen...

Annika Bryn, född 1945, är en svensk frilansjournalist och författare. Debutromanen "Den sjätte natten" utkom år 2003 och är delvis baserad på hennes egen familjs minnen av nazism och förföljelse.

Format:

E-book
Audiobook

Tom:

3

Czas trwania audiobooka:

14 godz.

Strony e-booka:

346

Język:

Szwedzki

Data wydania:

25.02.2021

Wydawca audiobooka:

Saga Egmont

Numer ISBN audiobooka:

9788726825466

Wydawca e-booka:

Saga Egmont

Numer ISBN e-book:

9788726694093