Mordet på Ragnhildsholmen

Ocena 4.1
9 godz. 28 min.
297 Strony
Sören Högström och Fatima Wallinder
bookCoverFor

Opis książki

Några ungdomar åker ut till Ragnhildsholmen för att fira studenten, men festen får ett abrupt slut när de finner en mördad man ute vid den gamla borgruinen. Vem är han? Och varför har han grävts ner ute på holmen?

Under polisens förhör med de boende i området berättar en äldre kvinna att hon har hört ett skott mitt i natten några veckor tidigare. Senare samma dag hittas kvinnan och hennes man döda i vad polisen rubricerar som ett dubbelt självmord.

Men det gamla parets dotter Åsa vägrar tro att hennes föräldrar tagit sina egna liv, och när hon städar ur sitt föräldrahem hittar hon en bunt oöppnade brev på vinden, brev som för henne tillbaka i tiden och väcker minnen som hon helst hade velat glömma för alltid.

Medan kommissarie Sören Högström fokuserar på mordutredningen och följer spår som pekar mot gängkriminalitet och droghandel, har hans kollega Fatima Wallinder svårt att släppa tankarna på Åsa. Mannen på Ragnhildsholmen, dubbelsjälvmordet och breven på vinden Fatima har känslan av att allt hänger ihop.

Format:

E-book
Audiobook

Czas trwania audiobooka:

9 godz. 28 min.

Strony e-booka:

297

Język:

Szwedzki

Data wydania:

14.03.2018

Wydawca audiobooka:

StorySide

Numer ISBN audiobooka:

9789170369063

Wydawca e-booka:

Bokfabriken

Numer ISBN e-book:

9789176296318

© 2014 Storyside (audiobook)

© Bokfabriken (e-book)