Näktergalen sjunger falskt

Ocena 4.2
13 godz. 40 min.
Major Barnetofts hemliga agentnät
bookCoverFor

Opis książki

Europa har fått nog av krig och den allmänna uppfattningen är att Andra världskriget måste vara slutpunkten för den storskaliga krigsföringen. I Sverige klurar man på långsiktiga lösningar som ska säkerställa att freden håller i sig den dagen det stora kriget äntligen nåt sitt slut, såväl nationellt som internationellt. Major Fredrik Barnetofft är med och grundar en hemlig myndighet för just detta syfte.

Ett amerikanskt plan lyfter från svensk mark och får senare nödlanda i Sovjet. Håller de redan ansträngda relationerna mellan USA och Sovjet bli ännu mer spända? Lene Sörenson, myndighetens skarpaste agent, blir beordrad att medla mellan de båda parterna. Det kalla kriget måste fortsätta vara kallt ...

Följer uppbyggandet av ett hemligt, svenskt spionagenätverk under Kalla krigs-åren.

Berndt Andersson (1937-) är en svensk författare som varit verksam inom både fack- som skönlitteratur. Hans produktion inleddes 1978 inom facklitteraturen och efter milleniumskiftet har han främst skrivit skönlitterära verk. Blev tilldelad priset "Föreningen för Värmlandslitteraturs stipendium" år 2001.

Format::

Tom:

4

Czas trwania audiobooka:

13 godz. 40 min.

Język::

Szwedzki

Data wydania::

2.11.2022

Wydawca audiobooka::

Saga Egmont

Numer ISBN audiobooka::

9788728495100