Notesbogen

6 godz. 47 min.
209 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Noah Calhouns og Allie Nelsons lever i adskilte verdener. Adskilt af banale klasseskel. Af en hjerteskærende verdenskrig. Af en tung hånd på skæbnens ror.

Men en magisk sommer af svimlende forelskelse og gyldne stunder spænder på tværs af alt dette og binder dem uløseligt sammen. Og da Noah i 1946 vender hjem til North Carolina efter at have kæmpet nogle andres krig, må han og Allie beslutte sig for, om deres historie skal afsluttes brat. Eller om den blot er ved at begynde.

Notesbogen er en rørende fortælling om kærlighed på trods og om de stjernestunder, der kan oplyse vores liv og i glimt skabe eviggyldig indsigt og klarhed. Det er Nicholas Sparks’ stratosfærisk populære debutroman, der straks tryllebandt læsere og etablerede ham som et fænomen på den litterære verdensscene.

Nicholas Sparks er blandt de mest elskede forfattere til den moderne kærlighedsfortælling, og han har gennem årtier forført læsere kloden over med sine uforglemmelige historier om svimlende forelskelse, tragiske menneskeskæbner og bånd, der aldrig kan brydes.

Tłumaczenie::

Henrik Enemark Sørensen

Format::

E-book:
Audiobook:

Czas trwania audiobooka:

6 godz. 47 min.

Strony e-booka:

209

Język::

Duński

Data wydania::

18.10.2021

Wydawca audiobooka::

JP/Politikens Forlag

Numer ISBN audiobooka::

9788775719211

Wydawca e-booka::

JP/Politikens Forlag

Numer ISBN e-book::

9788775719235

© JP/Politikens Forlag (audiobook)