Omerta

324 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Den tidligere mafialeder Don Raymonde Aprile bliver skudt ned uden for kirken efter sit barnebarns konfirmation. Hans rystede børn og børnebørn må se den gamle mand forbløde for øjnene af dem. Ingen fatter hvorfor. Nok har hans børn haft mistanke om faderens kriminelle fortid og grundlaget for den gigantiske familieformue, men Aprile har altid holdt den nære familie udenfor og gjort sine tre børn til respektable borgere med fornemme uddannelser. Kun hans adopterede nevø Astorre synes at vide, hvad der skal gøres.
Astorre, der på overfladen er en almindelig makaroniimportør i USA, er nemlig i al hemmelighed blevet trænet til at overtage og beskytte Don Apriles forretninger og børn. Men vil Astorre opgive sit luksusliv? Og er han i stand til at løfte arven efter Don Aprile og tage den hævn, der rettelig tilkommer den store Don’s håndlangere?
Bogen blev oprindeligt udgivet i 2000. Denne danske oversættelse blev oprindeligt udgivet i 2004.

Mario Puzo (1920-1999) var en amerikansk romanforfatter, hvis bøger ofte skildrer Amerikas kriminelle underverden og bagsiden af den amerikanske drøm. Blandt hans værker er den udødelige klassiker "The Godfather" fra 1961 (da. 1971), som blev filmatiseret under samme navn med Francis Ford Coppola som instruktør og Mario Puzo selv som manuskriptforfatter.

Autor::

Tłumaczenie::

Hans Hansen

Format::

E-book:

Strony e-booka:

324

Język::

Duński

Data wydania::

14.09.2017

Wydawca e-booka::

Lindhardt og Ringhof

Numer ISBN e-book::

9788711579381