Painajaisten lintukoto

Ocena 4.1
10 godz. 28 min.
215 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Minä olen tullut takaisin lakatakseni olemasta.

Taitavasti kudottu unenomainen fantasiaromaani Lunni-pojasta ja hänen huikeasta matkastaan todellisen maailman seikkailuihin vuosien unennäön jälkeen.

Lunni on tottunut siihen, että todellisuus taipuu hänen tahtoonsa unen kautta. Mutta karattuaan kiellettyyn tosimaailmaan hän huomaa rajojensa tulevan vastaan. Kaarniolasta kantautuu hirveitä huhuja, ja voidakseen auttaa sen asukkaita Lunnin on korjattava se, minkä hän lähdöllään aloitti. Hänen on löydettävä linnuista valtavia ratsuja kasvattava Palila ja tuotava tälle vangittu konetyttö T23, joka on kauniimpi kuin pilvetön yötaivas.

Painajaisten lintukoto on kertomus pojasta, joka ei tarkalleen ottaen ole ihminen, ei valetta eikä totta, ja hänen matkastaan todellisen maailman seikkailuihin vuosien unennäön jälkeen.

Siiri Enoranta on tamperelainen kirjailija, jonka teokset ovat olleet poikkeuksellisen palkittuja. Enoranta on saanut romaaneistaan mm. Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia- ja Topelius- palkinnot, sekä useasti Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon. Lisäksi Enorannan teokset ovat olleet Runeberg-, Tulenkantaja- sekä Kuvastaja-palkintoehdokkaina.

Format:

E-book
Audiobook

Czas trwania audiobooka:

10 godz. 28 min.

Strony e-booka:

215

Język:

Fiński

Data wydania:

24.05.2021

Wydawca audiobooka:

WSOY

Numer ISBN audiobooka:

9789510471944

Wydawca e-booka:

WSOY

Numer ISBN e-book:

9789510391693