Pimeän jäljillä

Ocena 3.5
11 godz. 52 min.
247 Strony
Philip Taiwo
bookCoverFor

Opis książki

He tietävät jo, kuka uhrit murhasi. Nyt heidän täytyy selvittää miksi.

Femi Kayoden dekkarissa Pimeän jäljillä psykologi matkaa Nigerian syrjäseudulle selvittämään syytä kolmen nuoren yliopisto-opiskelijan julmaan murhaan.

Kun kolme nuorta yliopisto-opiskelijaa murhataan julmasti nigerialaisessa yliopistokaupungissa, murhat ja niiden tekijät tallentuvat sosiaaliseen mediaan kuvina ja videoina. Koko maailma tietää, kuka opiskelijat murhasi, mutta kukaan ei tiedä miksi. Kun murhien oikeudenkäynti alkaa, pyytää yhden uhrin varakas isä psykologi Philip Taiwoa selvittämään, miksi nuoret miehet surmattiin.

Väkijoukkojen käyttäytymiseen erikoistunut Taiwo ei ole poliisi tai etsivä, mutta yliopistokaupunkiin saavuttuaan hän huomaa, että jokin taho ei halua hänen olevan paikalla eikä varsinkaan selvittävän murhien motiivia. Mutta pian tutkimus muuttuu kilpajuoksuksi aikaa vastaan, sillä kolme murhattua nuorta miestä eivät ole jäämässä tapahtumien ainoiksi uhreiksi.

Femi Kayoden Pimeän jäljillä on Nigerian syrjäseuduille sijoittuva trilleri, jonka syke kiihtyy vääjäämättä aina viimeiselle sivulle asti.

Nigeriassa syntynyt Femi Kayode opiskeli kliinistä psykologiaa ja työskenteli ennen kirjailijanuraansa mainosalalla ja käsikirjoittajana. Hän on luonut useita Nigerian katsotuimmista tv-sarjoista. Kesäkuussa 2022 suomeksi ilmestyvä Pimeän jäljillä on hänen esikoisromaaninsa. Parhaillaan Kayode kirjoittaa teoksen jatko-osaa.

Kayode asuu vaimonsa ja kahden poikansa kanssa Windhoekissa Namibiassa.

Tłumaczenie:

Kristiina Vaara

Format:

E-book
Audiobook

Czas trwania audiobooka:

11 godz. 52 min.

Strony e-booka:

247

Język:

Fiński

Data wydania:

7.06.2022

Wydawca audiobooka:

Bazar

Numer ISBN audiobooka:

9789523762350

Wydawca e-booka:

Bazar

Numer ISBN e-book:

9789523762343