Saanko luvan / Salaisuuksien taakka

Ocena 4
220 Strony
Viettelys
bookCoverFor

Opis książki

Saanko luvan
Maineikas yökerho Luna Azul – Sininen kuu – tarjoaa VIP-asiakkailleen glamouria ja kiihkeitä latinorytmejä. Entinen urheilusankari Nate Stern pyörittää yökerhoa yhdessä kahden veljensä kanssa. Kun Nate iskee silmänsä kauniiseen tanssinopettajaan, Jeniin, intohimo vie heidät mukanaan kiihkeämmin kuin latinorytmit konsanaan...

Salaisuuksien taakka
Raha on aina antanut Matthew Kincaidille kaiken, mitä hän on halunnut. Mutta nyt hänen poikansa tarvitsee jotain, mitä edes hänen miljoonillaan ei voi ostaa. Tämän leskimiehen ainut toivo lepää nyt naisessa, joka toimi sijaisäitinä ja synnytti hänen lapsensa – sillä vaikka kukaan muu ei sitä tiedäkään, nainen on myös hänen poikansa biologinen äiti.

Susannah Parrishia ei tarvitse maanitella tarjoamaan apuaan – onhan kyseessä pienen lapsen henki! Kun Susannah saapuu Charlestoniin Matthew’n luokse, he joutuvat intohimon yllättämiksi. Mutta onko suhde alusta alkaen tuhoon tuomittu? Vai voisiko kyseessä olla heidän mahdollisuutensa saada osakseen tosi rakkautta, jota he kumpikin salaa janoavat?

Format::

E-book:

Seria::

Strony e-booka:

220

Język::

Fiński

Data wydania::

1.08.2013

Wydawca e-booka::

Harlequin

Numer ISBN e-book::

9789150749533