Satans yngel

4 godz. 32 min.
177 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Satans Yngel er en ærlig og usødet fortælling om dét at få et barn. Og om at fortryde undervejs. For sent. Og om at gøre sig forestillinger og forberede sig i en uendelighed og alligevel ikke ane, hvad der rammer en, den dag, det pludselig er der. Det satans yngel.

Alma og hendes kæreste Tobi skal være forældre, og vi følger Alma lige fra de to streger på graviditetstesten og frem til fødslen, der som et meteornedslag opsplitter både bogen og Almas liv i en tid før og en tid efter. Vi følger hende på hendes hormonelle og emotionelle rutschetur, som fører os ned ad Almas egen barndoms Memory Lane, op i et rødt felt af kærestefrustrationer, ind i komplicerede venindeforviklinger og videre langs afstikkere til både KUA, Engby og Egå i en søgen efter henholdsvis den rigtige mand, den rigtige autostol og efter Almas egen, rigtige far.

Satans Yngel er også en historie om frygten for at videreføre den sociale arv.

Satans Yngel er en selvstændig opfølger til succesromanen 'En dag skinner solen også på en hunds røv' fra 2007 (solgt i over 8000 eksemplarer). Om denne skrev anmelderne blandt andet:

"„Per-fucking-fekt! […] Det er ikke mindst sprogets veloplagte originalitet, spænding, humor og høje puls, der fanger i første omgang. Bogen er skrevet overbevisende virkelighedsnært, nærmest selvbiografisk,hvor forfatter- og fortællestemme synes at smelte sammen. Dialogen er autentisk i sit ætsende ironiske leje, krydret med rekylrappe replikker.“
- Berlingske Tidende

"Dybt alvorlig og ret morsom. Sårbar og livsduelig. Historien om Alma er af en kraftig kaliber."
- Politiken

"En tredjedel ungdomsbog, en tredjedel voksenroman og en tredjedel generationsroman … kandiderer til at være årets mest steghede og sigende roman."
- Weekendavisen

Format:

E-book
Audiobook

Czas trwania audiobooka:

4 godz. 32 min.

Strony e-booka:

177

Język:

Duński

Data wydania:

7.02.2022

Wydawca audiobooka:

Gyldendal

Numer ISBN audiobooka:

9788702352603

Wydawca e-booka:

Gyldendal

Numer ISBN e-book:

9788702283662

© Gyldendal (audiobook)

© Gyldendal (e-book)