Selfie-Simon ft. Rosa(R)

1 godz. 17 min.
47 Strony
Selfie-Simon
bookCoverFor

Opis książki

YouTube-stjerner, egen kanal og drømmen om selv at blive en berømt YouTuber med en masse subscribers er på kort tid kommet til at spille en stor rolle i mange børn og unges liv. Bøgerne om Selfie-Simon giver en realistisk skildring af en 12-årig drengs fascination af YouTuber-fænomenet, og tager fat i tidstypiske og målgrupperelevante emner som venskab, cybermobning og YouTube-challenges.

Det går ikke så godt for Simons YouTube-kanal og han har svært ved at finde på noget. Rosa mener, at pranks er vejen frem, men hvis hun skal hjælpe, vil hun også være med i videoerne og lave en fælles kanal.

Men ikke alle synes, det er sjovt at blive pranket, og Simon synes heller ikke, det er sjovt, at mange af deres følgere begynder at hate på ham og heppe på Rosa. Snart er både Guldtube-indstillingen og deres venskab i fare, og Simon og Rosa må gøre op med sig selv: Kan man pranke andre, hvis man ikke selv er villig til at blive til grin?

Selfie-Simon ft. Rosa® er en fortsættelse af Selfie-Simon, som udkom i september 2017. Bogen ramte plet hos sin målgruppe, de 8-12 årige drenge (og piger!), der i høj grad kan identificere sig med Simon og hans drøm om at blive kendt YouTuber og vinde Guldtuben.

Format::

E-book:
Audiobook:

Tom:

2

Czas trwania audiobooka:

1 godz. 17 min.

Strony e-booka:

47

Język::

Duński

Data wydania::

19.06.2018

Wydawca audiobooka::

Gyldendal

Numer ISBN audiobooka::

9788763859639

Wydawca e-booka::

Gyldendal

Numer ISBN e-book::

9788763859448