Silverkorset

102 Strony
bookCoverFor

Opis książki

När John förväntansfullt återvänder till Forsboda herrgård för att hälsa på tant Marta är det med många glada barndomsminnen i bagaget. Men verkligheten på Forsboda ser helt annorlunda ut än sist han var där, då bara en halvvuxen pojke. Det är inte Marta som öppnar dörren utan hennes burduse kusin Arnold, som förbjuder John att träffa henne.

John förstår snabbt att något inte står rätt till, och när han till sist undkommer Arnolds vakande öga och kan smita in till tant Martas rum berättar hon om mysteriet med den sjuka flickan Goldit Larsson. I jakt på familjens sanning påbörjar John den komplicerade utredningen för att lösa gåtan. Kan han hitta sambandet mellan de båda mysterierna, och vad är det för silverkors fröken Larsson bär om halsen?

Sigge Stark var Sveriges mest lästa författare. Med en rekordproduktion på över 100 romaner och otaliga noveller har hon trollbundit generationer av svenska läsare i alla åldrar. Hennes böcker kännetecknas av kärlek, förvecklingar och dramatik, men är också skildringar av människors tillvaro under flera decennier. Bakom pseudonymen Sigge Stark fanns författaren och djurälskaren Signe Björnberg (1896–1964).

Format:

E-book

Strony e-booka:

102

Język:

Szwedzki

Data wydania:

2.11.2015

Wydawca e-booka:

Albert Bonniers förlag

Numer ISBN e-book:

9789100156077