Skæbnesvangert fald / I armene på fjenden

302 Strony
Passion
bookCoverFor

Opis książki

Skæbnesvangert fald
Miniserie: Barrington trilogien (2)

Hollywoodagent Ian Shaffer lever og ånder for sit arbejde, måske især, fordi han ikke er særlig god til det med følelser. Da han havner på et hestestutteri i Virginia for at overvære indspilningen af en film med en mandlig klient, bliver hans følelser imidlertid vakt.

Ikke nok med at han falder pladask for en ilter rødtop – eller man bør måske snarere sige, at hun falder for ham! Han opdager også, at han er parat til at bevæge sig ind nå nye og hidtil frygtede territorier.

Der er imidlertid mange forhindringer, så det er ikke godt at vide, hvad fremtiden vil bringe …

I armene på fjenden
Miniserie: Mindeværdige møder (1)

Et familieimperium til en værdi af tusindvis af dollars er svært at takke nej til. Alligevel er det præcis, hvad Dominic Hardcastle har tænkt sig at gøre. Men det var før han mødte sin fars forskningschef, Bella Andrews. Hun er smuk, fascinerende og ude efter hævn over hans egoistiske far. Så Dominic indvilliger i at bevare Bellas hemmelighed, hvis han vel at mærke får noget andet til gengæld.
Bella ved, hun burde holde sig langt fra Dominic for han er hendes fjendes søn, og har magt til at tilintetgøre hendes planer. Men han giver hende et tilbud, der er svært at modstå ...

Format:

E-book

Seria:

Strony e-booka:

302

Język:

Duński

Data wydania:

1.04.2016

Wydawca e-booka:

Harlequin

Numer ISBN e-book:

9789150786866