Snedrømme

Ocena 4.6
10 godz. 29 min.
349 Strony
Maria Wern
bookCoverFor

Opis książki

En 14-årig pige forsvinder på vej hjem fra en filmaften på sin skole. Dagen efter bliver hun fundet livløs i skoven. Kriminalinspektør Maria Wern får til opgave at overbringe nyheden til pigens far, som er præst i Kronviken.

Efterforskningen trækker i langdrag, og da endnu en pige forsvinder, spreder panikken sig, og indbyggerne ser sig om efter en syndebuk blandt byens udskud. En excentrisk ung mand har besøgt præstegården og er endda blevet set følge efter pigerne. Hans største interesse er computere.

I medierne bliver politiet hængt ud for deres ineffektive og resultatløse efterforskning, og forældrene skiftes til at holde øje med børnene i skolegården, mens også et kriseteam er blevet nedsat. Desuden går der rygter om, at nogen planlægger at sætte ild på det asylcenter, som efterhånden har flere mistænksomme øjne rettet mod sig …

Snedrømme er 5. bind i Anna Janssons populære serie om kriminalinspektør Maria Wern. Serien har solgt over 4 mio. eksemplarer, er oversat til 17 sprog og har høstet stor succes som tv-serie i Skandinavien.

Tłumaczenie::

Simon Øst Vejbæk

Format::

Audiobook:
E-book:

Seria::

Tom:

5

Czas trwania audiobooka:

10 godz. 29 min.

Strony e-booka:

349

Język::

Duński

Data wydania::

9.10.2022

Wydawca audiobooka::

People's

Numer ISBN audiobooka::

9788772388816

Wydawca e-booka::

People’s

Numer ISBN e-book::

9788775930135