Snöhögens hemlighet

Ocena 4.5
1 godz. 47 min.
60 Strony
Dalslandsdeckarna
bookCoverFor

Opis książki

- Vänta på mig! hojtar Leo, men Rambo har redan försvunnit in i skogen.
Leo kämpar för att följa hundens spår. När han rundar en yvig gran får han syn på en märklig snöhög, säkert två meter hög och rundad som en igloo. I den gräver Rambo så att snön yr runt tassarna på honom.
- Hit! ropar Leo.
Men hunden reagerar inte. Han har slutat gräva och står på stela ben och morrar. Raggen på ryggen står rätt upp och hela den lurviga hundkroppen darrar av upphetsning.
- Vad är det? undrar Leo. Vad är det du har hittat?
Han känner sig plötsligt orolig och ser sig nervöst omkring. Det är någonting hotfullt i luften han inte förstår ...

Det här är den fjärde boken i serien om bröderna Aron, Henke och Leo och deras äventyr i skogarna i Dalsland. Pia besöker ofta skolor för att berätta för barnen om sitt skrivande och sina böcker. I början var det mest tjejer som var intresserade, men i dag är det killarna som bänkat sig i första raden - och de vill veta allt om Dalslandsdeckarna!

Pia Hagmar kommer ursprungligen från Göteborg där hon föddes 1961. Genom åren har Pia haft massor med olika sorts jobb: trädplanterare, hästskötare, museiguide och lärarvikare till exempel, men mest uppskattade hon journalistyrket - innan hon blev författare på heltid. Idag bor Pia i ett stort hus på landet, en bit väster om den stora sjön Vättern i Sverige.

Format:

Audiobook
E-book

Tom:

4

Czas trwania audiobooka:

1 godz. 47 min.

Strony e-booka:

60

Język:

Szwedzki

Data wydania:

4.02.2004

Wydawca audiobooka:

B. Wahlströms

Numer ISBN audiobooka:

9789132600593

Wydawca e-booka:

B. Wahlströms

Numer ISBN e-book:

9789132164897