Snökupan

Ocena 4.2
6 godz. 42 min.
200 Strony
Kråkprinsessan
bookCoverFor

Opis książki

"Allt var bra. Ingenting hade hänt. Allt skulle fortsätta som det alltid gjort, lugnt och tryggt, fint och behagligt. Ingenting hade hänt. Motvilligt vek hon upp tidningen och direkt såg hon rubriken lysa mot henne. 70-årig man svårt skadad i misstänkt smitningsolycka. Hon blundade. Det var inte sant, hon visste att det inte var sant, det hade inte hänt. Ingenting hade hänt."

Alla litar på Carina, hon ställer alltid upp för andra och sin familj. Hon är en klippa att luta sig mot i stormen, en som aldrig sviker. Men så förändras allt. På en öde väg tappar Carina kontrollen över bilen, det hörs en hård duns och sedan kör hon vidare. Hon väljer att inte säga något, att tiga och förtränga, men till slut kommer sanningen ifatt henne.

"Snökupan" är den tredje fristående boken i serien "Kråkprinsessan".

Annika Bengtsson, född 1957, är en svensk förläggare och författare. Hon debuterade 1984 med ungdomsromanen "Och natten är lång och svår". Att skriva har alltid varit en av Annikas stora passioner och hon skriver allt från romaner och noveller till kåserier, recensioner och krönikor.

Format::

Audiobook:
E-book:

Tom:

3

Czas trwania audiobooka:

6 godz. 42 min.

Strony e-booka:

200

Język::

Szwedzki

Data wydania::

12.05.2020

Wydawca audiobooka::

Saga Egmont

Numer ISBN audiobooka::

9788726452556

Wydawca e-booka::

Grim förlag

Numer ISBN e-book::

9789198098907