Som gjorda för varann

Ocena 3.6
12 godz. 57 min.
369 Strony
bookCoverFor

Opis książki

Ava är romantiker ut i fingerspetsarna. Tinder och nätdejtande - nej tack! Algoritmer är för amatörer. Ava tror på den stora, oväntade kärleken - den som dyker upp när man minst anar det. För att avsluta den där romanen hon alltid velat skriva, och komma över sitt ex, beger hon sig till Italiens kust på en idyllisk skrivretreat.

Under retreaten får ingen använda sitt namn eller berätta om sin bakgrund, och Ava (eller "Aria" som hon kallar sig) blir snabbt insvept i den italienska magin, tillsammans med de andra skrivande främlingarna. Hon möter också "Dutch" - en galet snygg engelsman, och de två förälskar sig handlöst i varandra. Det kan inte bli mer perfekt!

Men när retreaten tar slut måste de återvända till London - och bli Ava och Matt igen. Och trots den enorma passionen visar det sig att Ava och Matt är ganska olika varandra. Visst, de är så kära man kan bli - men är de verkligen kompatibla?

Som gjorda för varann är Sophie Kinsella i högform. En underbart romantisk komedi som rör sig mellan Londons vardag och magiska sommarveckor i Italien. Förälskelse, förvecklingar, stökiga hundar och ljudet av syrsor - låt dig svepas med!

Tłumaczenie:

Cecilia Falk

Format:

Audiobook
E-book

Czas trwania audiobooka:

12 godz. 57 min.

Strony e-booka:

369

Język:

Szwedzki

Data wydania:

5.05.2021

Wydawca audiobooka:

Printz publishing

Numer ISBN audiobooka:

9789177714101

Wydawca e-booka:

Printz publishing

Numer ISBN e-book:

9789177714095